Klæder skaber folk

En række aldrende og prominente skatere har startet et nyt tøjmærke, der ifølge dem selv bygger på deres mangeårige involvering i skatekulturen. Skateboard.dk har taget en snak med Søren Aaby, der er en af fyrene bag Act in Public.

Læs mere ...

William Frederiksen interview

Bølgerne har gået højt i galdeblæren og der bliver sagt og skrevet en masse om William. Derfor besluttede jeg at tage en snak med ham om hvordan det hele ser ud fra hans side af. Hvordan Copenhagen Skatepark egentligt er organiseret og hvorfor det er blevet besluttet at verten skal bygges om.

Læs mere ...

Alexander Risvad interview

risvad_1

Talentfabrikken kværner videre. Risvad vandt Halballets invitationskonkurrence fortjent og sender dermed endnu en pokal hjem til Amager. Belejligt nok har jeg netop lavet et interview med ham som du kan få lov til at læse.

Stort tillykke til Hallen også med tak for et dejligt arrangement. Må det blive til mange flere i årene frem, snøft.

Læs mere ...

Jeremy Wray Interview

 

Der er mange levende legender i skateboarding. Nogle mere legendariske og levende end andre. Jeremy Wray er en af dem.

 

 

Læs mere ...

Nico Craft interview

nico1

Jeg kontaktede Crafty efter at have set hans ny bonuspart på nettet. Det ene ord tog det næste og inden jeg havde set mig om havde han givet os en uudgivet videopart, en røvfuld af billeder og det bedste skateboard.dk interview i mands minde.

Læs mere ...

Bjørn Lillesøe miniinterview

bjornless

Miniinterview med Amars teenage Hosoi.

Læs mere ...

Todd Falcon: video-interview

Todd Falcon Interview

Todd Falcon forside

Todd Falcon opfinder tricks og laver zombiefilm. Tænk om ham, hvad du vil. Han er ligeglad.

 

Læs mere ...

Tobias Wilner interview

Hvordan er livet som skater og rockstjerne i NYC? Det ved Tobias Wilner; Han lever det. Skateboard.dk sendte en medarbejder over og høre nærmere.

Læs mere ...

David Gravette Interview

David Gravette er en ægte skateboard.dk-darling. Læs interview med ham her.

Læs mere ...

Andreas Laustsen interview

Circus Circus måned på skateboard.dk! Kan du se reklamen ovenfor? Glem den. Fra nu af er Mischa og Circus Circus vores favorit. Det er en forretningshemmelighed hvor meget Madsen har betalt for overreklamen men hvil trygt vidende at det ikke er nok. Det er aldrig nok. Derfor går vi over nu til at bakke meget mere op om Mischa og hans Circus Circus superbiks på Nørrebro.

Læs mere ...

Nylen interview

nylenteaser575

Efternavnsstatus. Mattias Nylen er en gammel kending på skateboard.dk. Har har tilbragt meget tid i København i 2011 så vi fik langt om længe et interview i stand.

Læs mere ...

Frank Gerwer Interview

Gerwer forside

"End of interview. That is the stupidest question in my whole life."

Læs mere ...

Frank Messmann interview

frank-m-intro 

”Støt industrien!” Jeg husker det som var det i går tror jeg. Mischa havde vist set bunden af et par longdrinks og syntes at publikums opbakning under videopræmieren var vel lunken. Dengang forvirrede det mig. Hvad har industrien nogensinde gjort for mig? Her små ti år senere giver det lidt mere mening.

Læs mere ...